Uzura afectează și farurile, ceea ce duce atât la scăderea vizibilității pe timp de noapte, afectând siguranța în trafic, cât și la crearea unui aspect inestetic al mașinii. Praful, ploile acide, criblura, sarea afectează materialul din care sunt realizate farurile, dându-le aspectul mat, pe care cu toții îl detestăm. Important este că această problemă se poate remedia cu un polish profesionist.

Pentru un polish excepțional se folosesc soluții de calitate care fac farurile să devină ca noi. Procedeul durează în medie între 40 și 60 de minute. Astfel, polisharea farurilor este mai ieftină și mai rapidă decât înlocuirea acestora.

După realizarea polish-ului recomandăm aplicarea unei folii de protecție, care asigură menținerea calității acestuia, farurile păstrându-și aspectul nou. Aplicăm folii de calitate și ne asigurăm că respectăm indicațiile producătorului în vederea maximizării eficienței acestora. Zgârieturile și mătuirea nu vor mai fi o problemă!

Vă așteptăm în atelierul nostru din Dorohoi pentru a reda farurilor dvs aspectul nou! Conduceți în siguranță cu faruri care vă oferă vizibilitate maximă!