Pentru cei mai mulți dintre noi mașina este bunul de care avem cea mai mare grijă. Întreținerea lui este mai mult decât o necesitate, a devenit o pasiune. Ne place să o menținem ca nouă sau să îi aducem mereu îmbunătățiri. Printre metodele prin care putem proteja mașina regăsim și montarea foliilor auto pe geamul autoturismului. Dincolo de dimensiunea estetică a montării foliilor, această măsură are efecte mult mai importante ce țin de diminuarea costurilor.

Mai întâi de toate vorbim despre protecție: protecția ta și a familiei tale și protecția interiorului mașinii. Razele UV au efecte negative asupra pielii și ochilor, putând cauza diferite boli, cum ar fi arsurile, care în timp pot duce la diferite forme de cancer. Este recomandat să montăm folie pe geamuri și pe lunetă pentru a proteja copiii de efectele negative ale soarelui. Interiorul mașinii poate fi decolorat de razele soarelui, tapițeria din piele se poate crăpa, elementele din plastic pot deveni casante; aceste efecte sunt ireversibile, necesitând înlocuirea tapițeriei și a elementelor distruse.

Deși nu este recomandat să lăsăm bunuri în mașină, se întâmplă să uităm telefonul sau o geantă la vedere care poate atrage atenția hoților. Folia auto limitează vizibilitatea din exterior spre interior, iar persoanele care scanează mașinile din parcare în căutare de bunuri ușor de sustras vor fi descurajate să spargă geamul, neavând ceva sigur de luat. În cazul foliei auto antiefracție spargerea geamului este dificilă, operațiunea necesitând mai mult timp decât în mod normal. De asemenea, furtul mașinii începe de cele mai mule ori prin spargerea geamului, acțiune rapidă și eficientă.

Vă așteptăm în atelierul nostru din Dorohoi pentru montarea foliilor omologate RAR! Protecție pentru tine și familia ta!