Colantarea mașinii este una dintre cele mai accesibile modalități de promovare a afacerii tale. Imaginile sunt foarte ușor de reținut, iar culorile puternice atrag mereu atenția. Ce vi se pare mai captivant: o mașină gri sau una colorată, care mai are și un mesaj sugestiv?

Dacă te-ai gândit să-ți promovezi astfel afacerea cu siguranță te-ai lovit de așa-zisele probleme generate de utilizarea autocolantului. De-a lungul timpului, au apărut diferite mituri cu privire la efectele pe care autocolantul îl are asupra vopselii, dificultățile la înlăturare.

Autocolantul de calitate protejează vopseaua. Dacă vopseaua este complet întărită și în stare bună, un înveliș al vehiculului va împiedica expunerea la razele UV, abraziunea cauzată de murdărie, particule, rășini și alte elemente din mediul înconjurător. Vehiculele sunt active valoroase ale companiei și este necesar să le protejați.

Este important ca înaintea colantării să se efectueze o inspecție prealabilă a vehiculului. În timpul acestei inspecții, se vor observa zonele în care vopseaua este deteriorată sau compromisă. Îndepărtarea autocolantului  din aceste zone poate deteriora vopseaua. Dacă știți unde sunt aceste zone, puteți lua o decizie în cunoștință de cauză, fără a avea surprize în momentul înlăturării autocolantului.

Autocolantul a fost creat tocmai pentru a putea fi înlăturat. Așa cum am menționat mai sus, la înlăturare, autocolantul nu dăunează vopselii, dacă acesta a fost aplicat pe suprafață nedeteriorată.

Dacă nu doriți ca mașina să fie colantată în întregime se poate apela la stickerele autocolante care conțin sigla, numărul de telefon sau un slogan preferat.

Din punct de vedere al costurilor, autocolantul este un mijloc accesibil de promovare. Să nu uităm că mașinile atrag atenția atât în trafic, cât și atunci când sunt parcate. Astfel, mașina va fi un banner în mișcare sau unul static, mereu în atenția trecătorilor.

 

Vă așteptăm în atelierul nostru pentru personalizarea mașinii dvs!