Întrebări frecvente

Înainte de a lua decizia de a aplica folii, clienții noștri sunt interesați atât de aspectele legale, cât și de efectele pe care acestea le pot avea asupra mașinii. Mai jos, vă prezint răspunsurile la cele mai întâlnite întrebări. Dacă aveți și alte întrebări nu ezitați să mă contactați.
Este necesar ca după montarea foliilor să merg la RAR?
Nu, după montarea acestora veți primi Certificatul de Conformitate RAR și Garanția. De asemenea, timbrul cu datele noastre de identificare va fi lipit în timpul montării pentru a garanta efectuarea în condiții legale a montajului. Nu uitați să adăugați aceste documente la mapa cu actele mașinii întrucât la controalele de rutină sau la ITP vor fi solicitate.
Dacă am cumpărat o mașină cu foliile deja montate, iar în actele cu privire la folii apare vechiul proprietar este necesar să îmi dați documentele pe numele meu?
Nu, pe Certificat este trecută seria șasiului și este suficient. Este important să dețineți documentele privind montarea foliilor chiar dacă apare numele vechiului proprietar.
Noaptea se poate vedea din mașină afară?
Foliile Armolan nu reduc vizibilitatea pe timp de noapte, fapt ce le recomandă.
Foliile trebuie aplicate vara?
Nu, foliile de calitate utilizate și procedeul pe bază de supraîncălzire ne permit montarea foliilor și în anotimpul rece.
Montarea foliilor este trecută pe talonul mașinii?
Nu se fac astfel de modificări/ completări în  Certificatul de Înmatriculare și nici în Cartea de Identitate a autovehiculului.
După montarea foliilor este necesar să folosesc produse speciale pentru a le curăța?
Se pot curăța cu orice soluție de curățat geamuri și prosoape de hârtie. Este important însă să evitați utilizarea substanțelor abrazive sau care conțin amoniac.
Dacă plec din țară cu mașina, având folii omologate, este posibil să am probleme?
Legislația din România a fost aliniată la normele europene și nu veți avea probleme în acest sens. Se menține obligația deținerii documentelor.
Cât durează montarea foliilor?

Montarea foliei durează între 2 și 4 ore în funcție de modelul mașinii.